Food from Paradise ... available on Earth! Professionele traiteur

Gratis offerte
- THE ORIGINAL -

Catering Paris Royal
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Mail: info@parisroyal.be
Landbouwstraat 21 - 2400 Mol
BE0786533012


“U concentreert zich op uw baby en uw gasten, wij op wat ze graag eten”

U hebt er negen maanden naar uitgekeken en eindelijk is de baby geboren. Tijd om het nieuwste lid van de familie in alle rust te vertroetelen en opnieuw op krachten te komen. Maar u wil uw vreugde ook delen met vrienden en familieleden die samen met u in blijde verwachting zijn geweest. Kiest u ervoor om wekenlang mensen te ontvangen en tegelijk ook in te boeten op de rust die u zo hard nodig heeft of investeert u al uw energie in één keer in de voorbereiding van een babyborrel? Onze formules helpen u alvast op weg.

“U hoeft niet te kiezen tussen rust en gastvrijheid”
Bij traiteur Paris Royal bieden we al 18 jaar een oplossing voor het dilemma van jonge ouders. Als u ontdekt op welke manier wij uw gasten in de watten kunnen leggen door tijdens uw babyborrel de catering perfect te organiseren, is de kans groot dat uw keuzestress smelt als suikerbonen in de zon. Het enige waar u moet voor zorgen is een grote tafel om de cadeautjes op te stapelen. Terwijl u uw gasten verwelkomt en de eerste avonturen van babylief uit de doeken doet, hebben wij alles in gereedheid gebracht om iedereen op een festijn vol lekkernijen te trakteren.

DSC_4239

“Tientallen concepten met zoete desserts of hartige gerechten en hapjes”
Misschien is babylief eerder een ochtendmens en kiest u bijgevolg liever voor een ontbijt of brunch of is hij eerder ’s namiddags in topvorm en ontvangt u uw gasten liever bij de koffie. Ongeacht het bioritme van uw ukje, we hebben voor elk moment van de dag verschillende babyborrelconcepten uitgewerkt en formules volgens ieders portemonnee.

drinken-koffie-korrels_121-51309

We zoeken graag samen met u naar een passende formule.

John